Η FM Group

Η Εταιρεία FM GROUP ιδρύθηκε στην Πολωνία το Σεπτέμβριο του 2004 είναι σήμερα η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον κόσμο στην αγορά αρωμάτων. Μόλις πέντε (5) χρόνια μετά την ίδρυσή της, γνωρίζει απίστευτη επιτυχία και διατηρεί γραφεία σε περισσότερες από 53 χώρες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αγορών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ισπανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και άλλες.

Από την έναρξη της εταιρίας, οι παγκόσμιες πωλήσεις των προϊόντων της αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 640% μόνο κατά τα πρώτα 4 χρόνια και το δίκτυο ανεξάρτητων της συνεργατών έχει υπερβεί τον αριθμό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000)!

Η FM GROUP προήλθε από τη συνεργασία των εταιριών «Perfand» και «Drom Fragrances International KG».

Η μεν «Perfand» ιδρύθηκε το 1995 και παράγει Parfum, Eau de Parfum και Eau de Toilette. Αρχικά δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στην πολωνική αγορά. Τα προϊόντα της βασίζονται σε αρωματικές συνθέσεις που δημιουργούνται από την παγκοσμίου φήμης γερμανική εταιρεία «Drom Fragrances International KG».

Η δε Drom Fragrances International KG ιδρύθηκε το έτος 1911 και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αρωμάτων. Έχει έδρα στο Μόναχο και διατηρεί δημιουργικά κέντρα στη Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μόναχο, Guangzhou και το Σάου Πάολο. Οφείλει την επιτυχία της αφενός στα πρότυπα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των αποσταγμάτων και αφετέρου στην μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που διαθέτει.

Στα όρια της ευρωπαϊκής αγοράς η Perfand είναι ο μεγαλύτερος παραγγελιοδότης των αποσταγμάτων της Drom Fragrances International KG.

Οι ιδρυτές της FM GROUP World (οικογένεια Travinsky) αποφάσισαν να διανείμουν τα προϊόντα της μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ - MLM, που αποτελεί μία από τις πιο προοδευτικές μορφές πώλησης. Το δικτυακό μάρκετινγκ επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης ελκυστικών εισοδημάτων και οικονομικής ανεξαρτησίας μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η FM GROUP παράγει κατ’ αρχήν αρώματα άριστης ποιότητας, διότι όλα τα αποστάγματα δημιουργούνται στο παγκοσμίως γνωστό εργαστήριο της εταιρίας DROM Fragrances International, η οποία δραστηριοποιείται την αγορά αρωμάτων για περισσότερο από 100 χρόνια με πελάτες κορυφαίες εταιρείες όπως: Giorgio Armani, Chanel, Calvin Klein, Hugo Boss, L' Oreal, Christian Dior, Lancοme, Versace, Gucci, Avon, Escada, Wella , Johnson & Johnson, κλπ. Η FM προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τα πιο διάσημα αρώματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά σε ένα ευρύ φάσμα από τις μυρωδιές όλων των ομάδων: άνθη, γλυκά, φρούτα, κτλ. Ανάμεσα στα προϊόντα της FM θα βρείτε μια ξεχωριστή σειρά αρωμάτων με φερομόνες, τα οποία απευθύνονται και στα δύο φύλλα και αυξάνουν την ελκυστικότητα του ατόμου που τα φοράει. Εξαιρετικά γοητευτικά είναι και τα αρώματα για τα παιδιά! Επιπλέον, στην ποικιλία αρωμάτων FM GROUP θα βρείτε και μια μοναδική σειρά με αρώματα που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτή: τη σειρά «FM έμπνευση».

Τα αρώματα της FM GROUP δεν συνιστούν απομίμηση των γνωστών ήδη αρωμάτων, καθώς η οσμή τους πιθανώς να προσομοιάζει με ορισμένα από αυτά, όμως η χημική τους σύνθεση, η οποία και κατοχυρώνεται νομικά, είναι διαφορετική. Καθ’ αυτόν τον τρόπο, η FM παράγει αρώματα, επί των οποίων διατηρεί η ίδια τα πνευματικά δικαιώματα, τόσο στη χημική τους σύνθεση, όσο και στη συσκευασία και στο διακριτικό τίτλο. Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, παρά μόνο η χημική του σύνθεση. Εφόσον η χημική σύνθεση των αρωμάτων της FM είναι διαφορετική από τα άλλα αρώματα, στην οσμή των οποίων πιθανόν αυτά προσομοιάζουν, δεν τίθεται ουδέν νομικό ζήτημα παρατυπίας, είτε των αρωμάτων, είτε της λειτουργίας της εταιρίας εν γένει, η οποία είναι καθ’ όλα νομιμότατη.